Dierkx Zonweringen

Sinds 2019 een officieel familiebedrijf

Nadat oprichter Ron tien jaar bij een zonweringsfabrikant heeft gewerkt, is hij zelf begonnen met het monteren van dergelijke producten in de omgeving van Tilburg. Al de ervaringen en kennis die zijn opgedaan bij het werken voor de fabrikant heeft Ron ingezet om zelf een bedrijf op te richten, met Dierkx Zonweringen als resultaat.

Na flink wat succesvolle jaren, werd het werk te veel voor een persoon. Beide zoons Bart en Max, evenals gepassioneerd in het zonweringen vak, zijn de benodigde hulp gaan bieden om het bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

Sinds 2019 zijn zowel Ron als Bart en Max officieel eigenaar, waardoor het bedrijf als het ware is omgetoverd tot een écht familiebedrijf. Met drie man sterk, en een berg aan expertise is Dierkx Zonweringen inmiddels een succes in Tilburg en omstreken op het gebied van zonweringen en rolluiken.

Ron Dierkx

Oprichter

Bart Dierkx

Monteur & Adviseur

Max Dierkx

Monteur & Adviseur

Onze Missie

Wij als Dierkx Zonweringen staan er voor dat jij je gemakkelijk, comfortabel en bovenal veilig voelt in je eigen woning. Aan de hand van ons rijk assortiment aan producten en adequaat monteerwerk, kunnen wij dit realiseren.